«Lviv Coffee Festival» відбудеться 13 вересня

15:20 12 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 13 вересня, о 14.00 на площі Музейній розпочнеться урочисте відкриття «Lviv Coffee Festival» – найбільшої кавової події східної Європи, яка щороку проходить у Львові.

Про це повідомили в середу, 12 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Зварять запашну каву у величезній 20-літровій джезві, щоб кожен охочий зміг її посмакувати у поєднанні з найсмачнішим фестивальним тортом».

«На проспекті Свободи відбудеться найбільший кавововий ярмарок країни, де найкращі кав’ярні вже готові пригощати кавою на будь-який смак – від елегантно-терпкої до солодко-шоколадної. Кожен матиме змогу знайти саме «свою», неповторну каву. Та, звісно ж, куди без смачного десерту? Майстерні кондитери приготували різноманітну випічку: сирники, штруделі, пляцки, еклери», – поінформували також у ЛМР.

«У рамках фестивалю відбудеться «найкавовіша» виставка «Кава Expo», де буде «представлено обладнання та аксесуари для приготування кави – завдяки їй всі охочі матимуть змогу дізнатися, як саме готується кава, і скільки найрізноманітніших способів її приготування існує. Кращі бариста змагатимуться у майстерності приготування кави на чемпіонаті «Kulchytsky Coffee Cup», – розповіли також у ЛМР.

«Львів’яни та гості міста обиратимуть найкращу кав'ярню Львова у «Кавовому турі». Кав'ярня-переможець, яка отримає звання «найкращої», гордо носитиме цей почесний статус упродовжроку. Перегляд кінострічок під відкритим небом на «Cinema Coffee Nights». Підготували особливу добірку фільмів, котрі розповідають про каву, кавові історії та людей, які змінюють світ за горнятком запашної кави», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради, де також розповіли:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів