Квіти – прикраса кожного дня

09:49 4 серпня 2022 р.

Фото до новини

Квіти - універсальний подарунок, який прикрасить будь-який день.

Найприємніше у подарунку квітів полягає в тому, що для цього не обов'язково потрібна причина. Чи хочете ви висловити трохи більше вдячності тому, кого ви любите, або просто хочете викликати посмішку на чиємусь обличчі, ви ніколи не помилитеся із чудовою композицією зі свіжих квітів. Якщо ви шукаєте ідеальні квіти для відправки, флористи бутика Dicentra пропонують вам деяких фаворитів:

Вишукані півонії

Ніжні та витончені півонії стали символом кохання, розкоші, краси та сили. Це не тільки чудовий спосіб відсвяткувати дорогоцінні моменти життя, а й прикрасити чийсь день у сезон травень-липень. Букет 25 Півоній Мікс є аранжування білих, рожевих і бордових півоній, який створює більш витончену обстановку, де б вона не знаходилася. Ця квітка – чарівний подарунок на будь-який випадок – або взагалі без приводу. У салоні Dicentra композиції в які входять піони Львів та Київ пропонує замовити з експрес-доставкою. Замовлення ви можете зробити з 8:00 до 20:00 щоденно. Доставка нічна та на точний час – нажаль в салоні Dicentra тимчасово недоступна.

Яскраві та сонячні соняшники

Соняшники стали символом обожнювання, вірності та довголіття. Ці веселі квіти є втіленням оптимізму та щастя, і вони обов'язково дадуть радість тому, кого ви любите. Соняшники стануть ідеальним подарунком для сестри, тітки, а також це найприємніші квіти для мами.

Щось яскраве та насичене, як Букет 15 Соняшників від Dicentra, може бути саме тим, що ви шукаєте. Цей сонячний букет складається із соняшників, прикрашених стрічкою ніжно-зеленого кольору, які зроблять день будь-якого одержувача трохи яскравішим.

Просто елегантні троянди

Якщо ви шукали правильну квітку, щоб відправити її комусь без особливої ​​причини, ви ніколи не помилитеся з класичною трояндою. З роками троянди стали найвищим символом романтики, кохання, краси та мужності, що робить їх ідеальним подарунком для партнера чи близької людини.

Розглянемо щось класичне і приємне, наприклад, Букет 25 Малинових Спрей троянд від Dicentra, яка включає 25 малинових троянди з пишною зеленню. Троянди - елегантний символ кохання, який обов'язково нагадає комусь про те, як сильно ви про нього дбаєте. Або купіть щось яскраве, наприклад, Букет 732 для яскравої коханої людини у вашому житті. З трояндами Бельв'ю, яскраво-рожевими еустомами, білими хризантемами, мініатюрними спрей – трояндами – у ніжно фіолетовій упаковці – ці квіти привнесуть нотку краси у будь-який день.

Солодкі лілії

Лілії виражають чистоту, пристрасть, красу та відродження. З різноманітністю приголомшливих кольорів на вибір, ви дійсно не помилитеся з цією красою.

Вам не потрібен привід, щоб купити квіти для тих, кого ви любите. Квіти - ідеальний подарунок, щоб зробити чийсь день яскравим просто так. Тільки тому, що ви вибираєте для коханої людини букет квітів, вони вже будуть дорожити несподіваним жестом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів