Секрет ідеальних губ: як вибрати косметику для губ

16:50 13 червня 2022 р.

Фото до новини

Чого точно не може бути мало в жіночій косметичці - то це помад і блисків для губів.

З їх допомогою можна створити неперевершені образи, скорегувати контур губів та підкреслити їх красу або ж просто підняти собі настрій. Але не варто забувати й про догляд. Шкіра губів дуже тонка та ніжна, тому часто пересихає і лущиться під впливом зовнішніх факторів (вітер, сонце та мороз), також на стан шкіри губ впливають шкідливі звички, авітаміноз та вікові зміни. Вибрати косметику для губ, яка надасть вашим вустам чарівного відтінку та дбайливо про них подбає, можна в каталозі, а приємним доповненням до широкого асортименту товарів будуть ще й дешеві ціни.

Які бувають види засобів для губ?

Така кількість різних засобів для губ дійсно вражає. Давайте поговоримо про них детальніше та почнемо з найулюбленішого для всіх дівчат.

  • Декоративна косметика (блиски, помади, тінти, олівці для губ);
  • Доглядові засоби для губ (бальзами, скраби, вазеліни, маски для губ);
  • Для збільшення губ (плампери, сироватки для губ).

Декоративна косметика для губ

Те різноманіття відтінків та текстур, які зараз представлені на ринкі декоративної косметики для губ – це просто рай для жінок. Але існує думка про те, що декоративна косметика для губ негативно впливає на якість шкіри губ та пересушує її. Це міф! Сучасні виробники подбали про те, щоб косметичні засоби для губ не тільки не пересушували губи, а й мали доглядальний ефект. Тому в складі багатьох помад та блисків можна знайти рослинні олії, які гарно зволожують та пом’якшу.ть губи.

На що варто звернути увагу при виборі такої косметики? Перш за все визначіться чого б саме ви хотіли додати до свого образу. Якщо ви хочете щоб ваші губи виглядали сяючими та соковитими, скористайтесь блиском для губ. У палітрі відтінків Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss можна знайти як ніжні нюдові, так і пристрасні червоні відтінки.

Якщо ж ви бажаєте надати своїм вустам виразності та насиченості – помада для губ стане вашим надійним помічником, а в тандемі з олівцем для губ ви зможете продовжити стійкість макіяжу та задати чітких форм. Особливістю помад для губ є те, що вони можуть бути різних форм та текстур: рідкі та тверді помади, матові та глянцеві. Кожна жінка зможе знайти саму ту губну помаду, яка задовольнить всі її потреби.

А для чого ж потрібні тінти для губ? Тінти зовсім не схожі на інші види косметики, вони мають особливу рідку текстуру, яка миттєво поглинається та залишає на губах легких відтінок, що виглядає дуже ніжно та натурально. Однією з найголовніших переваг тінтів для губ є їхня стійкість, відтінок тримається на губах понад 10 годин.

Доглядові засоби для губ

Декоративна косметика для губ це добре, але навіть якщо вона має догладальні властивості, повністю замінити спеціальні засоби для догляду не вдастся.

Найпопулярніший засіб для догляду за губами – це бальзам для губ. Він защає ніжну шкіру губ від негативного зовнішнього впливу, зволожує та пом’якшує губи, насичує їх корисними компонентами. Деякі бальзами для губ також мають декоративний ефект та надають губам легкого відтінку.

Вазелін для губ менш популярний засіб, але дуже ефективний, він не тільки зволожує та пом’якшує шкіру губ, а й має загоювальні властивості. Його можна використовувати для загоєння порізів, та тріщин на губах

Маски для губ – це новинка в світі доглядової косметики. Маски для губ мають високу концентрацію активних компонентів, за рахунок чого швидко та якісно відновлюють пересушену та полущену шкіру губ. Такі засоби добре підійдуть для використання в зимовий час, коли шкіра губ потерпає від вітру та морозів.

Засоби для збільшення губ

Збільшення губ без косметичних процедур – це реальність! Мабуть кожна жінка мріє про те, щоб надати своїм губам ще більшої пишності та соковитості. Такого ефекту можна досягти використовуючи сироватки та плампери для губ. Принцип їх роботи однаковий: активні компоненти в складі прискорюють мікроциркуляцію крові за рахунок чого збільшується об’єм. Один з таких засобів – Victoria's Secret Lip Plumper, плампер не тільки надає об’єму, а й має ефект сяйва, губи виглядають пишними та природними та соковитими.

Сподіваємось наш гайд по косметичним засобам для губ був корисним і тепер ви з легкістю зможете вибрати собі, той засіб, який задовольнить всі ваші потреби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів