Конгрес культури збере у Львові понад 200 учасників

15:00 16 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив у п’ятницю, 16 серпня, рішення про проведення у Львові Конгресу культури, який збере понад 200 учасників та зосередиться на аналізі культурного досвіду за останні 30 років і напрацюванні культурних політик.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 серпня, у Львівській міськраді. Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко розповів: «11-13 жовтня ми плануємо провести у Львові Конгрес культури. Головним організатором цього заходу є Інститут стратегії культури. Локація для Конгресу обрана досить незвична – старий термінал аеропорту. Ми очікуємо близько 200 ключових діячів культури нашої країни та Європи. Однією з родзинок Конгресу буде Український Зріз».

«Конгрес культури «Перехід 1989» відбудеться у Львові 11-13 жовтня. Хронологічно та метафорично він відштовхується від 1989 року. Захід матиме три тематичні блоки, в рамках яких відбуватимуться дискусії: Мури. Міри. Наміри. У фокусі – аналіз культурного досвіду України та Європи за останні 30 років і напрацювання рекомендацій для культурної сфери України», – поінформували також у міськраді.

«Перехід 1989» започаткує традицію конгресу-бієнале і стане платформою для систематичного обговорення, аналізу та стратегування у сфері культури. Захід складатиметься з двох програм: дискусійної (панелі Мури, Міри, Наміри) та мистецької («Український Зріз»)», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів