Ігоря Пилатюка не оберуть ректором, якщо за нього голосуватимуть студенти, – викладач

13:17 31 березня 2014 р.

Фото до новини

Ректор Львівської музичної академії імені Миколи Лисенка Іван Пилатюк перетворив консерваторію на власну організацію. Про це в ефірі громадського інтернет-телебачення (ГІТ) Львівського прес-клубу повідомив завідувач відділу скрипки у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернаті імені Соломії Крушельницької Юрій Гольда.


Відео: Львівський прес-клуб

«Дурний приклад Путіна і Лукашенка подіяв психологічно і на Ігоря Пилатюка. Він думає, що ректором треба бути пожиттєво і перетворив консерваторію на власну організацію», - наголосив Юрій Гольда. 

За словами Юрія Гольди, Пилатюк влаштував на роботу в Академію членів сімї – дружину,  сина і дочку, яка в цей час перебувала в Іспанії.

«Крім того, Ігор Пилатюк порушив низку законів. Двоє дітей, які навчалися у музичній школі-інтернаті ім. Крушельницької і вступили в Академію - дочка шахтаря і хлопець з багатодітної родини мали право вчитися безкоштовно. Але вони змушені були платити за навчання, і лише після звернення в суд дівчина домоглася переведення на безкоштовну форму навчання», - розповів Юрій Гольда.

«Якщо в обрані ректора братиме участь студенський колектив, то шанси Пилатюка – нульові, - переконаний Юрій Гольда. - Бо вони мають квоту на конференції. Якщо ж будуть ті, кому Пилатюк обіцяв довічну роботу, то це може бути на користь Пилатюка».

Студенти надіслали докумени про цю ситуацію в Міністерство культури і Міністерство освіти, повідомив завідувач відділу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів