Гуртки дитячих клубів Львова працюватимуть упродовж усіх зимових канікул

16:40 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, гуртки дитячих клубів запрошують дітвору разом провести «Андріївські вечорниці», свято Миколая й новорічні вечірки.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 грудня, «Щоденному Львову», що гуртки в дитячих клубах Львова працюватимуть впродовж усіх зимових канікул. У повідомленні також конкретизують:

«Підготуватися до свят  ̶  зробити новорічні декорації, ялинкові прикраси, листівки й ще чимало іншої святкової атрибутики пропонують гуртки маленьким львів’янам. Також дітвору запрошують разом провести «Андріївські вечорниці», свято Миколая й новорічні вечірки.

До прикладу, в Залізничному районі відбуваються тематичні тижні з мистецькими майстер-класами: «Тиждень різдвяної листівки», «Тиждень різдвяного вінка», «Тиждень солом’яних іграшок на ялинку». Творчі заняття проходять у клубах «Мандри» (вул. Комарова, 3), «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6), «Родинний клуб» (вул. С. Петлюри, 37). Уроки графіки й олійного живопису пропонує студія образотворчого мистецтва в клубі «Пілот» (вул. Петлюри, 39). 

Традиційно, Дитячі клуби Галицького району проводять школу іконопису Святого Миколая (клуб «Кактус», вул. Ф. Ліста, 2). Навчитися малювати ікони на грунтованому полотні діти можуть в клубі «Какаду» (вул. Коціловського, 16).

Осередок дитячого дозвілля на канікулах працює в клубі «Багато сердець» (вул. Дж. Вашингтона, 5а), де кожного дня є заняття на зимову тематику: понеділок - орігамі, вівторок – танці, середа – малювання, четвер – аплікація, п’ятниця – англійська мова, субота – шахи. Координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім'ї і спорту ЛМР Ольга Каспришин розповіла також:

«Гуртки в дитячих клубах працюватимуть протягом усіх канікул. Загалом діяльність на цей час розділяється на декілька частин: заняття зі створення новорічно-різдвяної атрибутики, клубні свята. Це й «Андріївські вечорниці», Миколая, передноворічні дитячі вечірки.

Крім того, вихованці Дитячих клубів Львова готують різдвяні вертепи. Свою дитину батьки можуть записати в гуртки Дитячих клубів в будь-який час протягом навчального року»,.

Створити святкові прикраси на будь-який смак і стиль пропонують Дитячі клуби Франківського району. «Рідзвяно-новорічна школа» студії «Калинове намисто» (вул. В. Великого, 11) запрошує на майстер-класи із «мармурування» іграшок на ялинку, формування гіпсових прикрас: сніговиків, ялиночок, ведмедиків, ангеликів. В «Школі новорічних прикрас» студії «Вернісаж» (вул. Мельника, 7) створюватимуть паперові зірки, калачі з соленого тіста, робитимуть інкрустації глини.

У «Школі дизайну» студії «Дивосвіт» (вул. Наукова, 76) здійснюватимуть художній розпис, декупаж та колаж святкових прикрас з лампочок, скла і дерева. В клубі «Берегиня» (вул. Граб'янки, 13) діятимуть: «Школа олійного живопису», «Школа ліплення», а також навчатимуть створювати обереги. 

У Шевченківському районі в рамках «Різдвяної школи» дітвору навчають автентичним і маловідомим колядкам, щедрівкам і віншуванням (вул. Мазепи,13а, клуб «Сонечко»). А з нового року тут стартує школа анімації. Під час «Школи макетування» створюватимуть різдвяну шопку (клуб «Дозвілля», вул. Замарстинівська, 71).

Прикраси з соломи, картини із круп та насіння робитимуть в клубі «Сокіл» (вул. Золота, 22а).

А ще на дітей чекають цікаві розповіді, екскурсії та перегляди фільмів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів