Гурт «Табула Раса» присвятив у Львові свій старий хіт «Восток» українським воїнам (відео)

20:34 16 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Gazeta.ua»

У львівському клубі-ресторані «The Gas Station» відбувся концерт групи «Табула Раса».


Відео: «Tajtra»

15 листопада у львівському клубі-ресторані «The Gas Station» відбувся концерт групи «Табула Раса». Цього року «Табула Раса» відзначає 25-річчя, навесні група проведе ювілейний тур містами України. А зараз музиканти жартують, що репетирують перед великим туром країною по українським клубам.

«Табула Раса» – київський музичний гурт, заснований 1989 року. Протягом 25-річної музичної кар'єри, незмінними учасниками гурту залишаються Олег Лапоногов та Едуард Коссе.

Пік популярності колективу припав на другу половину 90-х років. Їхні хіти «Улюблена машина», «Дорога», «Шейк Шей-Шей» і «Схід» співають досі, а кліп на пісню неіснуючою мовою одним з перших відео з «пост-совка» потрапив на англійське MTV.

У Львові Олег Лапоногов зутрівся із шанувальниками та виконав майже всі відомі хіти гурту та кілька нових пісень із останнього альбому. Лідер гурту також сказав зі сцени: «Я радий бути знову у Львові, я народився на Бродівщині, тому цей край особливо для мене дорогий. Ми сподіваємося своїм виступом трохи вас зігріти, дати енергії і тепла, яких зараз усім бракує. А головне – любіть один одного, зараз це так важливо».

Виступ «Табула Раса» розпочали та закінчили старим хітом, який в цей час звучить по-новому – «Восток». Цю пісню гурт присвятив українським бійцям, які захищають країну.

22 листопада український рок-гурт «Табула Раса» дасть великий ювілейний концерт у Києві в честь свого 25-ти річчя. Ольга Швед розповіла це в сьогоднішній публікації в інтернет-виданні «Gazeta.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів