Глава ПЦУ зустрінеться зі львівськими студентами

17:20 5 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

11-13 вересня митрополит Київський і всієї України ПЦУ Епіфаній звершить свій предстоятельський візит до Львівсько-Сокальської єпархії.

Про це повідомили в четвер, 5 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «11 вересня о 18.00 предстоятель у співслужінні запрошених архиєреїв та духовенства звершить акафіст до Пресвятої Богородиці у Свято-Успенському храмі в селі Жовтанці, Кам’янка-Бузького благочиння, Львівсько-Сокальської єпархії ПЦУ».

«12 вересня на запрошення ректорів Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного університету імені Івана Франка відвідає ці виші – зустрінеться зі студентами та викладачами, ознайомиться з навчальним процесом та їх історією. Зокрема, о 10.00 завітає до «Львівської політехніки», а о 12.30, після покладання квітів до пам’ятника Іванові Франкові, – до Львівського національного університету імені Івана Франка», – поінформували також у міськраді.

«12 вересня о 14.00 Блаженніший митрополит Епіфаній звершить на Янівському цвинтарі заупокійну літію на могилах Львівських православних митрополитів. Після обіду Владика Епіфаній завітає до Жовкви, де о 18.00 у Петро-Павлівському храмі звершить вечірнє богослужіння з читанням акафіста до Пресвятої Богородиці», – розповіли також у міськраді.

«13 вересня, в присілку Заглина, Жовківського району на місці явлення Божої Матері Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершить Божественну Літургію та очолить всеукраїнську прощу до джерела цілющої води. Початок урочистостей – о 10.00. Усіх віруючих запрошують на богослужіння», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів