Гастрономічний фестиваль відбудеться у Львові вчетверте

17:00 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/yarmaroklviv

20-22 вересня в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбуватиметься гастрономічний фестиваль Lviv Barbeque Fest».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Уже традиційний, четвертий за рахунком, фестиваль цьогоріч матиме спеціальний дрес-код у техаському стилі. Серед відвідувачів, які його дотримаються, будуть розігрувати цінні призи».

«Тематичну атмосферу підтримуватиме також 40-метровий спільний стіл, за яким зможуть зібратися давні друзі та нові знайомі – поціновувачі якісної культури барбекю. Понад сотня крафтових виробників з усієї України змагатимуться за прихильність гостей фестивалю у битві фудкорту – «гурмани» голосуватимуть за куплені страви, які принесли їм найбільше гастрономічне задоволення», – поінформували також у міськраді.

«Для тих, хто хоче спробувати приготувати їжу на власний смак на професійних грилях, працюватиме новинка фестивалю – велика гриль-зона, де куплені на фестивалі м'ясо, сир та овочі можна буде посмажити самотужки. Окрім «хліба», Lviv Barbeque Fest також розважатиме гостей «видовищами» – традиційним чемпіонатом з барбекю серед професіоналів, «Сomedy BBQ» – виступами резидентів Lviv City Stand Up, кіно-space – гості голосуватимуть упродовж дня, який фільм дивитимуться, арт-зоною з інсталяціями від львівських скульпторів та авторськими майстер-класами, змаганням родео», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів