«Екстремальна Хресна дорога» проляже у Львові втретє

10:40 29 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Римо-католицька парафія святого Йоана Павла ІІ втретє організує Львові «Екстремальну Хресну дорогу».

Про це повідомили в п’ятницю, 29 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Екстремальна Хресна дорога» полягає у нічному переході малих груп (до 10 людей) з інтервалом 50-100 метрів одна від одної. Запланована кількість учасників – близько 100 людей, поділених на малі групи. Маршрут пролягатиме від вулиці Стрийської (Сокільники) до вулиці Брюховицької (Рясне)».

«Учасники «Екстремальної Хресної дороги» йтимуть через Брюховичі. Зокрема, хода розпочнеться 5 квітня о 20.00 від Римо-католицької парафії святого Йоана Павла ІІ на вулиці Стрийській, 6, а завершиться о 09.00 год 6 квітня біля Храму Божого Милосердя на вулиці Брюховицькій», – поінформували також у міськраді.

Організатори «Екстремальної Хресної дороги» зазначили: «Особливістю такої Хресної Дороги є її проведення. Учасники впродовж усього шляху зберігають мовчання, роздумуючи про Слово Боже. Відбувається вона у нічний час та, зазвичай, шлях пролягає через лісову місцевість, села, поля тощо. Великим пріоритетом цієї ходи, є зустріч з самим собою, адже в буденності, ми рідко стаємо перед самим собою такими, якими ми є насправді. Така зустріч часто стає перемінною у житті людини, адже відкриваються такі речі, які важко побачити за призмою різних справ та обов’язків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів