До першої десятки найоплачуваніших акторів Голлівуду потрапили Еністон, Аффлек, Стейтем, Ді Капріо, Вашингтон

15:46 9 березня 2024 р.

Фото до новини

Найбільше заробили торік американські зірки Адам Сендлер, Марго Роббі, Том Круз.

Американський актор Адам Сендлер, який знімався у фільмах «Дружина напрокат», «Однокласники» та інших комедіях, очолив рейтинг найоплачуваніших зірок минулого року. За минулий рік йому вдалося заробити 73 мільйони доларів, повідомляє Forbes. Про це інформує Судово-юридична газета, пише DailyLviv.com.

Зазначається, що більшу частину коштів артистові принесла співпраця з популярним сервісом Netflix.

Другою в рейтингу стала Марго Роббі, яка знялася в гучній комедії «Барбі» Грети Гервіг. За рік вона заробила 59 мільйонів доларів завдяки проектам «Барбі», «Солтберн» та «Місто астероїдів».

У трійці лідерів опинився Том Круз, який у 2023 році заробив 45 мільйонів доларів, більшу частину з яких йому приніс гонорар за зйомки у сьомій частині шпигунського бойовика «Місія нездійсненна: Смертельна розплата».

Четверте та п'яте місця з 43 мільйонами доларів розділили актори Райан Гослінг, який зіграв у «Барбі» та Метт Деймон, якого можна було побачити у фільмах «Air: Великий стрибок» та «Оппенгеймер». 

До першої десятки також потрапили такі актори: Дженніфер Еністон, Бен Аффлек, Джейсон Стейтем, Леонардо Ді Капріо та Дензел Вашингтон.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів