«Дні Кувейту у Львові» триватимуть 1-5 серпня

13:15 31 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 1 серпня, розпочнуться Дні культури Кувейту, які мають ознайомити львів’ян та гостей міста з кувейтською культурою і традиціями.

Про це повідомили в середу, 31 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У зв’язку з проведенням Днів культури Держави Кувейт, до Львова прибув Доктор Рашид Хаммад Аль-Адвані, Надзвичайний та Повноважний Посол Держави Кувейт в Україні, який зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Сьогодні у Львові з робочим візитом Посол Кувейту в Україні. Ми завтра відкриваємо Дні Кувейту у Львові. Кілька днів львів’яни зможуть побачити перлинки культури Кувейту – це будуть і музичні колективи, і виставки картин, навіть можна буде почастувати цікавою гастрономією, а також поспілкуватись з людьми, які представляють Кувейт, бо ми, на жаль, багато не знаємо про цю прекрасну країну. Хочу подякувати пану Послу за таку прекрасну ініціативу. Думаю, ми будемо готуватись, щоб провести Дні України, Дні Львова у Кувейті, але подивимось, коли буде відповідна погода. Передати словами, яка буде музика – важко, треба приходити і отримувати насолоду. Всіх львів’ян запрошую і сам буду знаходити час, щоб отримати таке естетичне задоволення»

У прес-службі Львівської міськради також опублікували «Програму Днів культури Держави Кувейт на Львівщині».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів