Чудотворна ікона «Всецариця» перебуватиме у Львові три дні

17:30 11 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: ivano-frankivsk.church.ua

У міськраді запевнили: «З 12 до 14 жовтня чудотворна ікона «Всецариця» перебуватиме у Львівському храмі Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Величковського».

Про це повідомили в четвер, 11 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На честь цього образу Пресвятої Богородиці у Львові названий храм на вулиці Пилипа Орлика. Саме там ікона «Всецариця» знаходиться постійно. Але з 12 до 14 жовтня вона буде у церкві Покрови Пресвятої Богородиці, зокрема й на храмовий празник Покрови».

«Ікона Пресвятої Богородиці «Всецариця» написана монахом Святим Миколаєм Капрулісом з Афону. Цей образ списаний з оригіналу чудотворної ікони Всецариці, освячений на поясі Божої Матері та чесній главі Іоана Золотоустого в грецькому монастирі Ватопед на святій горі Афон. Через свою боротьбу з хворобами, а особливо з онкологічними захворюваннями, вона є відомою серед вірян і тому повністю завішена прикрасами, які люди постійно залишають», – поінформували також у міськраді.

«Настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці о. Михайло (Дулька) підкреслив: «Зцілення від різних важких недуг, зокрема онкологічних, не припиняються. Люди приходять до Пресвятої Богородиці набратись сил духовних і тілесних. Тому ми закликаємо вірян неодмінно прийти і помолитися перед чудотворним образом».

Порядок богослужінь:

12 жовтня з 18.00 – акафіст до ікони Матері Божої «Всецариця».

13 жовтня з 9.00 – заупокійна літургія, з 18.00 – всенічне богослужіння.

14 жовтня (храмове свято Покрови Пресвятої Богородиці) об 11.00 – початок святкової Літургії, з 18.00 – акафіст до «Всецариці».

«Усі три дні храм буде відчинений з 8.00 до 20.00. Храм розташований у мікрорайоні Рясне 2, біля дитячого садочку, кінцева зупинка автобусів №6а, №11, №50 та №217а», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів