«Christmas по-Львівськи» буде 25 грудня

11:30 10 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: moemisto.ua

25 грудня у Львівській національній філармонії реалізовуватимуть щорічний різдвяний проект від «Lviv Jazz Orchestra» – «Christmas по-Львівськи».

Про це повідомили у вівторок, 10 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Нові часи – нові колядки! Різдво у стилі Голівуд – це українські коляди, втілені у сучасних ритмах і музичних стилях. Трохи експериментів, дрібка затишку, пригорща таємничості – такий рецепт ідеального львівського Різдва-2020. Атмосферу створять найкращі львівські артисти у супроводі Lviv Jazz Orcestra».

Репертуар «Christmas по-Львівськи» щороку змінюється доукомплектовується новими цікавими аранжуваннями колядок та нових різдвяних пісень, артистами, які їх виконують. Є артисти, які вже стали певними візитівками «Christmas по-Львівськи» – Зіновій Карач, Павло Пігура, завжди присутні «Big Bang LJO», кращі солісти Музичної академії та запрошені гості.

Цього року теж не обійдеться без приємних сюрпризів. Концерти розпочинатимуться о 16.00 та о 19.00.

Як інформував «ЩЛ», 15-20 грудня за ініціативи Львівської національної філармонії у Львові триватиме конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів