«Бумбокс» зібрав у Львові повний зал (відео)

19:07 26 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Ольга Швед / «Газета по-українськи»

Своїм львівським шанувальникам «Бумбокс» підготував унікальне тригодинне шоу – пісні з усіх альбомів, потужний звук, а також відеоряд рідкісних архівних матеріалів.


Відео: «Tajtra»

25 жовтня у Львові у Палаці спорту України виступив столичний гурт «Бумбокс» в межах ювілейного туру «Бубокс.10 років». Своїм львівським шанувальникам «Бумбокс» підготував унікальне тригодинне шоу – пісні з усіх альбомів, потужний звук, а також відеоряд рідкісних архівних матеріалів.

Гурт привітали також спеціальні гості події – співак Дмитро Шуров та лідер гурту O.Torvald Женя Галич. У виступі гурт поєднав хіти із різних альбомів та виконав кілька пісень у дуетах із друзями.

«Це особливе для нас місто, тут неймовірна публіка. Львів – місто, у якому були одні з найбільш знакових і видатних концертів нашої команди за ці 10 років. Пригадую концерти у клубі Пікассо, у тому ж «Спартаку», скрізь просто вибухова аудиторія була. Ми щасливі, що такі люди ходять до нас на концерти. Нам дуже приємно спілкуватися із львівськими слухачами, вони особливі, це щоразу як нове відкриття», – зізнався на прес-конференції напередодні вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Львівська публіка заповнила увесь Палац спорту України, один із найбільших концертних залів міста. Разом із «Бумбокс» усі співали улюблені пісні «Вахтерам», «Квіти у волоссі». «Этажи», «Наодинці», «Дитина», «Хвилюватися немає причин» та багато інших.

Після Львова «Бумбокс» вирушать у концертне турне Європою. Команда виступить у Варшаві, Кракові, Празі, Відні, Антверпені та Парижі.

В Україні колектив відвідає також Дніпропетровськ, Одесу, Київ та Харків. Концертна програма «Бумбокс.10 років» в кожному місті туру буде зіграна лише один раз.

Про це повідомили сьогодні, 26 жовтня, кореспондент київської «Газети по-українськи» Ольга Швед.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів