Більше трьох сотень військових-строковиків тричі викликали «на біс» співаків зі Львова

14:20 22 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, концерт у клубі містечка «Базове» 184-го Навчального центру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного затягнувся більш, ніж на годину.

У прес-службі міністерства оборони України повідомили сьогодні, 22 квітня:

«Концерт у клубі містечка «Базове» 184 Навчального центру Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, що у селі Старичі, затягнувся більш, ніж на годину. Військовослужбовці строкової служби не відпускали зі сцени артистів. Концертну програму для юнаків, які лише кілька тижнів тому були призвані на військову службу, представили виконавці зі Львова – заслужена артистка України Наталя Самсонова, поет та музикант Олександр Шевченко і співачка Марина Скрипник.

Строковикам так сподобався спів Марини, що вони просили її виступити ще кілька разів. Олександр Шевченко співав власні пісні під гітару. А Наталя Самсонова, яка вже майже рік працює ще й волонтером, окрім виконання пісень розповідала й про свої зустрічі з військовослужбовцями, які воюють в АТО, про незламність і патріотизм тих бійців, які отримали поранення.

Однією з родзинок концерту став виступ строковика Навчального центру Володимира Шпера. Хлопець, який до призову кілька років співав у церкві, відгукнувся на запрошення виступити на сцені. Закінчився концерт спільним виконанням Гімну України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів