Бійці Львівського полку Національної гвардії тричі обнесли Святу Плащаницю навколо свого храму

14:45 11 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У Велику п’ятницю в храмі Святого Рівноапостольного Великого князя Володимира на території Львівського полку Національної гвардії України відбулось богослужіння Вечірня із виносом Плащаниці.

Страсний тиждень – найважливіший тиждень у церковному році. В час тижня, що передує Великодню, у православних храмах молитовно згадують останні дні земного життя Спасителя нашого Ісуса Христа: Його страждання на Хресті, розп’яття та похорон. Унікальність цих днів настільки значна, що кожен день в церковній традиції називається святим та великим.

У Велику п’ятницю в храмі Святого Рівноапостольного Великого князя Володимира на території Львівського полку Національної гвардії України відбулось богослужіння Вечірня із виносом Плащаниці. Провів богослужіння отець Михайло.

За традицією, день Великої п’ятниці присвячено спомину засудження на смерть, хресних мук та смерті Спасителя. Наприкінці богослужіння звершується обряд виносу Плащаниці.

Військовослужбовці тричі обнесли Святу Плащаницю навколо храму та поставили в храмі для поклоніння. Про це  повідомили сьогодні, 11 квітня, в прес-службі Національної гвардії України.

Більше фотографій – тут: http://ngu.gov.ua/ua/news/u-viyskovomu-hrami-otec-myhaylo-zvershyv-vechirnyu-iz-chynom-vynosu-plashchanyci

Як інформував «ЩЛ», сьогодні львів'яни також йдуть до Святої Плащаниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів