575-річчя селища поблизу Львова святкуватимуть різноманітно

17:15 20 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 21 вересня, в Брюховичах відзначатимуть 575 річницю заснування цього селища.

Про це повідомили у вівторок у Львівській міськраді, де також розповіли: «Організатори анонсують багату програму як для сімейних відвідин, так і вечірню, більш молодіжну».

«У суботу, 21 вересня, з 13:00 на відвідувачів чекатимуть різноманітні активні та творчі майстер-класи – активна субота з фітнесом, колективний розпис великого полотна студії «Золоті рученята», «Back to Hogwarts» – подорож у світ магії через призму паперопластики, «Творимо разом» – майстерня декору та флористики, ABC club «English interactive open air classes», «Знайомством з брейкдансом» від братів Дворецьких, розпис футболок «Нове життя старих речей», майстер-клас з малювання, аквагрим, «Живий пластелін» та багато іншого», – поінформували також у міськраді.

«У суботу, 21 вересня, о 15:00 розпочнеться відкриття виставки живопису Лілії Гнатиків та Ольги Опанащук «Формули квітів, гербарії хмар». А з 15:30 почнуть діяти ярмарок, неординарні фотозони, столи для гри в шахи, ігрова зона для малечі: віртуальна реальність, дитячі електрокари, батут, гіроскутери, міні-сігвеї тощо», – розповіли також у міськраді.

«Офіційну концертну програму відкриє о 17:00 арад гуртків селища Брюховичі, нагородження воїнів російсько-української війни, виступ чарівних та юних талантів. Гурт гуцулів-металістів «Karna» вийде на сцену о 20:30, а після їх виступу розпочнеться запальна дискотека», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів