4 грудня у Першій Львівській Медіатеці відкриється виставка «Картини зі світу науки»

10:00 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер о 17.00 на вулиці Мулярській, 2а відкриється виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового Товариства ім. Макса Планка.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що в четвер, 4 грудня, о 17.00 у Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а, відкриється виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового Товариства ім. Макса Планка. У повідомленні також конкретизують:

«Після Києва та Харкова експозиція завітає до Львова, де протягом двох місяців – з 4 грудня до 4 лютого – знайомитиме мешканців та гостей міста із захопливим світом науки. Спеціально для виставки вчені з понад 80 інститутів Товариства ім. Макса Планка надали фотографії з різних галузей наукових досліджень.

Спектр застосованих технологій для отримання цих світлини дуже широкий: від звичайної фотографії з допомогою кольорової зйомки з використанням різного виду мікроскопів – світлова мікроскопія, растрова електронна мікроскопія, растрово-тунельна мікроскопія і до комп’ютерного моделювання. У Медіатеці  презентується зібрання з 50 широкоформатних зображень. 

Експозиція виставки «Картини зі світу науки» у Львові стала можливою завдяки підтримці Львівської міської ради, Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні, Централізованій бібліотечній системі для дорослих міста Львова, а також за фінансової підтримки Федерального міністерства освіти та досліджень Німеччини (BMBF). Відкриття виставки відбудеться 4 грудня о 17.00 у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) за участю міського голови Львова Андрія Садового та Радника з питань науки Посольства Німеччини в Україні пана Михайла Лещенка. На відкритті також запланована коротка доповідь розробника експозиції, огляд виставки та бліц-прес-конференція. 

Більше інформації щодо виставки на сайті Посольства Німеччини в Україні: http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/08/04__Wirtschaft/Wiss-MPG-Ausstellung.html, Lvivmediateka@gmail.сom. 

Контакт: Софія Оліферчук, Перша Львівська Медіатека, тел. 093 740 43 46».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів