30 листопада на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти війську незрячі й зірки естради

14:22 17 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 листопада, о 17.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться благодійний концерт та виставка-продаж творчих робіт незрячих. Кошти від концерту і виставки будуть передані на підтримку учасників АТО.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 листопада, «Щоденному Львову»:

«Наприкінці цього місяця, 30 листопада, о 17.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться благодійний концерт та виставка-продаж творчих робіт незрячих. Захід ініціювали учасники театру естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівської територіальної первинної організації УТОС та члени гуртка бісероплетіння «Бісеринка». Кошти від концерту і виставки будуть передані на підтримку учасників АТО. 

«В концерті, крім творчо обдарованих людей з вадами зору, візьмуть участь відомі львівські виконавці та колективи, а саме: заслужений артист України Тарас Курчик, фіналіст шоу «Голос Країни» Назар Савко, тріо «Крайня хата», чоловічий вокальний ансамбль «La vivo», дует Тетяни Чайковської та Марії Зятик, а також Народна артистка України, громадська діячка Руслана Лижичко. Отож, радо запрошую прийти на концерт і долучитися до благородної і дуже потрібної справи», – повідомила керівник Львівського осередку Українського товариства сліпих Любов Кукуруза.

Вхід на концерт буде вільний. Кошти збиратимуть у спеціально встановлених скриньках під час концерту. Для отримання детальнішої інформації про захід прохання звертатись за телефоном: 067 377 13 09 (Любов Кукуруза)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів