3-7 лютого у Львові працюватиме «Школа реалізації арт-проектів» (розклад занять)

12:36 3 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Школа реалізації арт-проектів. Львів 3-7 лютого» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Курс розрахований на амбітних та цілеспрямованих.

«3-7 лютого у Львові працюватиме «Школа реалізації-арт проектів», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Програма навчання складає шість лекцій та фінальний хакатон, результатом якого стане реалізація проектів кожного студента. Курс розрахований на амбітних та цілеспрямованих редакторів, журналістів, піарщиків, критиків, дизайнерів, художників, режисерів, культурологів, кураторів, концертних та івент-менеджерів та тих, хто мріє створити свій бізнес пов’язаний з дизайном, ЗМІ, піаром, хоче організовувати власні фестивалі, концерти, виставки, літературні презентації; хто вміє генерувати нові ідеї/сенси та втілювати їх в життя.

Розклад занять:

3 лютого о 19.00 – «Створення проекту з нуля» ( ідея, презентація; бюджет, партнери, вибір локації, учасників та визначення потенційної аудиторії).

4 лютого о 19.00 – «Один в полі не воїн» (робота з партнерами, спонсорами, волонтерами, учасникам 

4 лютого о 20.00 – «Подієвий/проектний PR» (рекламні стратегії – ЗМІ, SMM, промоакції).

5 лютого, 19.00 – «Як створити подієвий брендбук + реалізація проектів пов’язаних з дизайном. 

5 лютого, 20.00 – «Механізми взаємодії в оргкомітеті. Менеджмент і кураторство» (різниця, складові, що хто робить і як взаємодіють. Як створити ефективну команду і розподілити пласти роботи). 

6 лютого о 11.00 – «Подієвий менеджмент» (напрями, тренди, стилістика, механізми (літературні (крос-медійні), музичні, театральні й кіноподії до міждисциплінарних фестивалів)). 

6 лютого, 15.00 – «Фінальний хакатон» (створення робочого плану реалізації студенських проектів. Хакатон включатиме дві бонусні лекції: 1) навчитись ходити: мотивація, дисципліна, психологічні бар’єри, як стати самому витвором мистецтва, 2) заборонені прийоми в реалізації проектів та формуванні іміджу; форс-мажорні ситуації - ефективні способи вирішення). 

Основним лектором виступить Анаід Агаджанова – керівник агенції «AnaidArt», організатора понад 50 фестивалів, в різний час працювала в команді «ДжазКоктебель», «Гогольфест», «ЗАХІД», засновник «Urban Exploration Lviv , концертний директор «Жадан і Собаки».  На заняттях не обійдеться і без цікавих гостей.

Ними стануть успішні львівські менеджери культури, серед яких: Сергій Марченко – співзасновник проекту «Територія твого розвитку», організатор «Razomfest» та концертний директор гурту «Fiolet»; Єва Якубовська – культуролог, критик, радіо-журналіст та театральний режисер, автор кросмедійних проектів, зокрема радіо-подкастів «Львівський трамвай», «Рибу чистять» , а також про Tеатр «Склад 2'0''»; Роксолана Худоба – художник-скляр, засновниця «Haluzka», співзасновник проекту «Щось цікаве»; Римма Колода – координатор магазину-галереї «Правда,Б» та інші.

Детальніше про зміст лекцій, місце проведення та вартість навчання читати тут: 

https://www.facebook.com/events/132043990508616. Для того, щоб записатись на навчання, необхідно заповнити анкету http://goo.gl/forms/dv9ZxinxPJ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів