26 та 27 жовтня у Львові – більше 40 майстер-класів для жінок

18:38 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Відбуватимуться вони в рамках жіночого фестивалю «Аніма» в готелі «Жорж» (на фото).

Як повідомляє прес-служба міської ради, 26 та 27 жовтня в готелі «Жорж» у Львові пройде під лозунгом «Свобода бути різною» вже другий жіночий фестиваль «Аніма». Головний спеціаліст з питань підготовки і навчання кадрів відділу кадрів апарату виконкому Львівської міської ради Світлана Гурняк розповіла про нього наступне:

– Це київський фестиваль, який має своє продовження у Львові – з урахуванням його самобутності та колоритності. Ми знаємо, що наше місто розвивається як місто ІТ, як туристичне місто. Але Львів – це також місто, в якому потрібно жити, і кожна жінка хоче жити комфортно. Тому часом, щоб дійти до того комфорту, потрібно зупинись і самовизначитися, поговорити та поспілкуватися з іншими. Також це важливо з боку тренерства, тому що такі фестивалі – це майданчик, де перетинаються тренери-професіонали, психологи та колеги.

Упродовж двох днів в рамках ІІ-го Жіночого фестивалю «Аніма» в готелі «Жорж» одночасно функціонують шість секторів – «Марс і Венера», «Мода та краса», «Бізнес-леді», «Бебі-бум», «Хобі та релакс» та «Про найінтимніше», які містять в собі близько 40 майстер-класів та презентацій про красу, моду, імідж, здоров’я, хобі, стосунки між чоловіком та жінкою, а також все, що стосується дітей. Завдяки ним можна буде отримати не тільки бажані знання, а й можливість поспілкуватись з висококласними тренерами, компетентними спеціалістами та просто цікавими людьми, а разом з тим – відпочити. 

На урочистому закритті фестивалю будуть розігруватися подарунки, сюрпризи та несподіванки, виступимуть шоу-балети.

Детальніша інформація про фестиваль:

http://www.anima.in.ua/zhenskij-festival-anima/festival-vo-lvove.html?view=featured

Розклад фестивалю:

http://www.anima.in.ua/zhenskij-festival-anima/festival-vo-lvove/286-raspisanie/raspisanie-vo-lvove/778-rozklad-u-lvovi.html

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів