25 художників з усієї України розмалюють у Львові контейнери

12:20 10 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

14-16 липня у Львові відбудеться фестиваль графіті «!FESTrepublic».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 10 липня: «Незабаром 25 художників з усієї України намалюють свої графіті на території «!FESTrepublic». Перший в України фестиваль вуличних малюнків відбудеться 14-16 липня в рамках «!FESTrepublic Weekend» у Львові».

Організатор «!FESTrepublic Weekend» Ляна Мицько розповіла: «Креативні райони європейських міст мають свій арт. А це – графіті, теги, стікери. Тож ми вирішили розмалювати головне тло нашого фестивалю – контейнери. Хочемо, щоб наша локація на «!FESTrepublic» мала свій арт, як і креативні райони в Дубліні, Берліні, Кракові чи Вільнюсі».

«Розмальовувати будуть 12 контейнерів на території «!FESTrepublic». В одному з них організатори розмістять сцену. Цей перший контейнер уже готовий. Його розмалювали три художники – Сергій Грех, «Keno Kickit», «Dima Tabu», – поінформували також у міськраді.

«Інші 11 контейнерів художники почнуть розмальовувати уже з 9 липня, щоб встигнути до початку фестивальних вихідних. Ці контейнери залишаться на території «!FESTrepublic» для використання під час майбутніх подій. А сам фестиваль графіті планують повторити наступного року та зробити щорічним», – повідомили також у міськраді.

«FESTrepublic Weekend» – фестиваль, який відбудеться під гаслом «Їж, твори, кохай». Це також назви територій, на яких будуть відбуватись усі події вихідних: концерт, урбан-маркет, фотовиставка, проекції, ток-шоу, нічна програма в недобудованому корпусі та багато іншого. До «!FESTrepublic» курсуватимуть безкоштовний трансфер від Порохової вежі», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів