25 грудня у Львівській філармонії – ювілейний концерт Вікторії Лук’янець «25 років на сцені» (відео)

22:27 4 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: myvin.com.ua

У першому відділенні концерту, котрий відбудеться 25 грудня о 19.00, Вікторія Лук’янець виконає шедеври світового оперного мистецтва, а у другому потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям української пісні!


Відео: Львівська філармонія

25 грудня у Львові відбудеться ювілейний концерт Вікторії Лук’янець. Назва, що позначена на афіші, – «25 років на сцені». У Львівській філармонії зазначають, що до Концертного залу імені Станіслава Людкевича світової слави співачка, народна артистка України завітає із найкращим настроєм, а супровід  відомому на увесь світ сопрано забезпечить Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії під батутою Іллі Ступеля.

Вікторія Лук'янець виступає на головних оперних сценах світу, і це: Метрополітен-опера у Нью-Йорку, Ла Скала у Мілані, Королівський театр Ковент-Гарден у Лондоні, Опера Бастилія у Парижі, Баварська державна опера у Мюнхені, Гамбурзька державна опера, Німецька державна опера у Берліні, Женевський великий театр, Королівська опера Валлонії у Льєжі. Серед найбільш успішних виступів виконавиці – спів у «Кантаті» Моцарта у Віденському музичному товаристві в Wiener Musikverein, партія Розаури у опері «Хитра вдова» Вольфа-Феррарі на сцені оперного театру Ніцци, партія Берти у опері «Пророк» Джакомо Мейєрбера, партія Віолетти в «Травіаті» Джузепе Верді у Буенос-Айресі.

Відомий італійський режисер Франко Дзефіреллі назвав імена «трьох великих Травіат» – Марії Каллас, Терези Стратас та Вікторії Лук'янець. У репертуарі співачки твори українських композиторів – Миколи Лисенка, Кирила Стеценка, Якова Степового, Льва Ревуцького, Бориса Лятошинського, Мирослава Скорика, Левка Колодуба, Леопольда Ященка, Валентина Сільвестрова, Юрія Іщенка, Лесі Дичко, а також безліч українських народних пісень.

У першому відділенні концерту, котрий відбудеться 25 грудня о 19.00, Вікторія Лук’янець виконає шедеври світового оперного мистецтва, а у другому потішить глядача неперевершеним різнобарв’ям української пісні! Про це повідомила сьогодні, 4 грудня, львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів