24 дітей з Донеччини гостюють у Львові

15:00 29 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Діти зі сходу України завітали до львівської Ратуші.

Про це повідомили в понеділок, 29 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Група з 24 дітей прибула до Львова зі сіл Стародубівка та Дем’янівка Донецької області в межах проекту «Єдність», спрямованого на зміцнення традиційних цінностей українців, їхнє культурне та ментальне об’єднання і патріотичне виховання. Більшість дітей відвідали Львів уперше».

«Особливо вони відзначили архітектуру міста і його чудову атмосферу, дуже сподобався відвідувачам Шевченківський гай. Як зазначила одна з учасниць делегації, тут, на противагу Сходу України, де триває війна, врешті вдалось відчути спокій та затишок. Як підкреслив Андрій Садовий, таку атмосферу, як у Львові, потрібно поширювати на всю Україну», – поінформували також у міськраді.

«Організатор зустрічі – Благодійна організація «БФ «Інститут благодійності», який спеціалізується, зокрема, на волонтерській допомозі армії на постійній основі з початку військових дій: медикаменти, одяг, продукти тощо. Починаючи із серпня 2015 року, за допомогою фонду мали змогу оздоровитись та пройти психологічну реабілітацію 679 осіб, які відвідали Фінляндію, Польщу та Туреччину, а також різні міста України», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів