22-25 березня у львівському храмі святого Георгія молитимуться чудотворній іконі «Спас Кровоточивий»

14:05 22 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fotolitopys.in.ua

Доступ до ікони чудотворної ікони «Спас Кровоточивий» відкрито щоденно з 8:00 до 20:00.

У п’ятницю, 20 березня, під урочистий дзвін до львівського кафедрального храму святого Георгія УПЦ (МП) привезли чудотворний образ «Спас Кровоточивий». Після його встановлення у храмі відправили молебень, під час якого священики молилися за мир в Україні та Милосердя Боже до багатостраждального українського народу.

Прес-секретар Львівської єпархії УПЦ, єромонах Маркіан Каюмов, повідомив журналістам: «У наш трагічний та важкий час випробувань залишається лише одна надія – на милосердя Господнє! Тому дуже цінно, що чудотворні ікони стали все частіше відвідувати Львів, оскільки переконаний, що молитва перед такими знаними святинями здатна і заспокоїти серце, і дарувати мир душевний, і благодатні сили для долання диявольських спокус, що спіткали український народ останнім часом. А найголовніше через численні молитви мирян віримо, що випросимо у Господа мир нашій Батьківщині!».

Як розповів також о. Маркіян, ікона вперше закровоточила 5 квітня 1998 року у приватному будинку жительки села Державіно Бузулукського району Оренбурзької області в Росії. Після тривалих перевірок та аналізів виявилося, що кров справжня, без будь-яких хімікатів і визначили, що вона – 4-ї групи. З того часу ікона подорожує по різних містах світу.

Вона вже була у Львові, у 2003 році. У Львові чудотворний образ перебуватиме до 25 березня до 12:00. Доступ до ікони відкрито щоденно з 8:00 до 20:00.

Про це повідомив сьогодні, 22 березня, інтернет-портал «РІСУ – Релігійно-інформаційна служба України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів