16 жовтня на благодійному концерті у Львові збиратимуть кошти на потреби військових

17:25 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в четвер о 18.00 навпроти головного корпусу Національного університету імені Івана Франка розпочнеться благодійний концерт в рамках молодіжної інформаційно-просвітницької кампанії «Роби_вибори».

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що завтра, 16 жовтня, о 18.00 на площі навпроти головного корпусу Національного університету імені Івана Франка розпочнеться благодійний концерт в рамках молодіжної інформаційно-просвітницької кампанії «Роби_вибори». У повідомленні також конкретизують:

«У четвер ввечері біля пам’ятника Іванові Франку зі своїми хітами виступлять Скрябін, O.Torvald та Абу-Касимові капці. Їх виступ стане своєрідним закликом до молодих людей бути активними та свідомими, прийти на вибори і не марнувати свій голос.

Під час концерту буде проводитися збір коштів на потреби АТО. Таким чином, молоді львів’яни зможуть не лише гарно та з користю провести час, але й допомогти тим, хто захищає наш мир і спокій.

Концерт відбудеться в рамках громадської мобілізаційної кампанії «Роби_вибори», що має на меті донести до молодого покоління ідею важливості власного вибору та громадянської позиції кожної молодої людини. Проект – повністю аполітичний і не агітує за жодну з партій, а має на меті залучити до участі у голосуванні якомога більше молоді та сформувати нову виборчу культуру. Адже молодий виборець повинен орієнтуватись в суті й технології виборчого процесу, навчитися критично й раціонально вибирати політичні преференції.

Кампанія покликана дати відповіді на запитання: навіщо голосувати, чому кожен голос має значення і як його захистити. Організатором проекту стала ГО «Роби більше», основа якої – колишні активісти руху «Студентська координаційна рада», що був створений і активно брав участь у організації студентських протестів від початку Євромайдану.

«Роби_вибори» реалізується у трьох містах: Києві, Харкові та Львові. Кампанія передбачає різноманітні заходи: зустрічі з відомими людьми, концерти, інсталяції, а також інформування молоді про виборчий процес через соцмережі.

Так, у Львові минулого тижня біля головного корпусу ЛНУ було встановлено інсталяцію, де кожен охочий міг написати, якою він бачить Україну за 5 років. Наразі інсталяція перемістилася до головного корпусу Львівської Політехніки і аж до виборів «кочуватиме» різними локаціями Львова.

Додаткова інформація про кампанію «Роби_вибори»:

Сторінка на facebook: https://www.facebook.com/robuvuboru

Сторінка в «Вконтакті»: http://vk.com/robu_vuboru 

Instagram: http://instagram.com/roby_vybory».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів