16 квітня на вулицях Львова – Хресна Дорога (програма, маршрут)

21:06 15 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Прес-служба міської ради

Як повідомляє у вівторок прес-служба міської ради, організують цей захід отці-францисканці й Латинський кафедральний собор.

У Велику Середу, 16 квітня, отці-францисканці організують спільно з Латинським кафедральним собором у Львові Хресну Дорогу вулицями міста. 

Програма заходу:

18.30 – Свята Меса в Катедрі;

21.00 – завершення у Храмі Святого Антонія.

Хресна Дорога проводитиметься за маршрутом: площа Катедральна – площа Ринок – вулиця Вірменська – вулиця Федорова – вулиця Руська – вулиця Підвальна – вулиця Винниченка – вулиця Кривоноса – вулиця Лисенка – вулиця Заньковецької – вулиця Личаківська.

Вікарій парафії Святого Антонія римо-католицької церкви, о. Петро Франків, розповів:

«Ця Хресна Дорога стане ще однією нагодою для львів’ян задуматися про безмежну Божу любов, про тайну спасіння та прощення. Сподіваємося, що кожен під час такого нелегкого шляхузможе звернути свої думки до Господа, знайти у Ньому спокій і натхнення, яких нам так не вистачає щодня. Хресна Дорога – це ще один шанс висловити Ісусові вдячність за Його терпіння і муки на хресті, за Його жертву заради нас. Розмірковуючи над своїм життям, ми маємо можливість осягнути велику радість наближення світлого свята Воскресіння. Запрошуємо усіх долучатися до цієї хресної ходи, щоб сповнити свої серця милосердям та радістю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів