100 батярів у стилі велосипедної моди початку XX ст. проїдуть центром Львова

12:18 8 червня 2021 р.

Фото до новини

12 червня у Львові відбудеться 7-ий львівський ретро велозаїзд, що об'єднає поціновувачів стилю та міських велосипедів.

Про це Dailylviv інформують організатори заходу.

У суботу, 12 червня, близько 100 учасників велозаїзду, одягнуті в стилі велосипедної моди поч. XX ст., на роверах здійснять заїзд центральними вулицями міста.

Стартуючи від пл. Митної, учасники помандрують до Художньо-меморіального музею ім. Івана Труша, де відбудеться екскурсія музеєм та лекторій за участі дослідників Львова та експертів зі стилю. Учасників частуватимуть автентичною галицькою кухнею від пані Стефи та Льолі.

Фінальна подія відбуватиметься у LEM station. Тут відвідувачів потішить ретро дефіляда з нагородженням кращих образів від партнерів та спонсорів, розіграш міського велосипеда, свінгові танці, кіно та музична програма.

Родзинкою завершальної частини фестивалю стане аукціон “Тлум & Крам”. Серед лотів - кераміка, аксесуари та предмети побуту різних декад XX ст. Аукціону передуватиме ярмарок старовини та спеціальні тематичні експозиції від львівського блошиного ринку “Тлум & Крам”, який працюватиме з 12:00, як альтернатива для гостей свята без велосипедів.

Бажаючим долучитись до заїзду потрібно заповнити реєстраційну форму, на сайті velopromenad.com, підготувати вбрання та велосипед.
Відвідувачі можуть спостерігати за дійством на старті велопроменаду або ж долучитись до активностей в LEM Station.

Довідка

Проєкт «Фестиваль міської культури “Батяри на роверах» реалізується в межах партнерської програми «Культура.Туризм.Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), Офісу розвитку малого та середнього підприємництва (SME.DO) при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Державного агентства розвитку туризму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів