1 листопада у Львові урочисто розпочнуть Рік митрополита Андрея Шептицького

16:20 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: credo-ua.org

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, в архикатедральному соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що 1 листопада урочисто розпочнуть Рік митрополита Андрея Шептицького. У повідомленні також конкретизують:

«1 листопада, у день 70-ї річниці від часу відходу у вічність слуги Божого митрополита Андрея Шептицького, в архикатедральному соборі Святого Юра спільною молитвою вшанують пам’ять цього великого подвижника віри. Нагадаємо, сьогодні увечері у каплиці Митрополичих палат та в соборі відбудуться молодіжні чування на прославу слуги Божого Андрея.

Організовує чування молодіжна спільнота «Святоюрська молодь», спільно з Молодіжною комісією Львівської архиєпархії. Вшанування Андрея Шептицького продовжиться 1 листопада о 10:00 під час Архиєрейської Божественної Літургії, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ.

Цього ж дня після обіду, о 16:00, відбудеться Академія-реквієм, присвячена митрополитові Андрею Шептицькому. Виконавці – солісти, хор та камерний оркестр Заслуженої капели України «Трембіта». Художнє слово – Ірина Швайківська, диригент – Вероніка Шніцар.

Академію-реквієм організовує Львівська митрополія УГКЦ, Архикатедральний собор Святого Юра та Фундація «Андрей». Деталі – на сайті: velychlviv.com».

Як інформував «Щоденний Львів», 31 жовтня о 20.00 у каплиці Митрополичих палат на площі Св. Юра відбудуться молодіжні чування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів