Знайдене в селі Сороки Львівські тіло належало психічнохворому (відео)

21:32 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На закинутій фермі у Пустомитівського району натрапили на посерлого 74-річного місцевого мешканця, якого довго шукала міліція.


Обезголовлене тіло чоловіка, яке знайшли на закинутій фермі у селі Сороки Пустомитівського району, належало 74-річному місцевому мешканцю. Як розповів сільський голова Сорок Зиновій Петрух, чоловік був несповна розуму та пропав без вісті ще у червні цього року.

«У селі пропав старий чоловік. Проживав на центральній вулиці, вийшов із дому і не повернувся. Його довго шукала міліція. В суботу наш односельчанин пішов на земельні паї і випадково знайшов труп. Жінка вже його впізнала», – заявив Петрух.

Голову загиблого знайшли на відстані кількох метрів від тіла на земельних паях біля струмка. На думку правоохоронців, дідусь міг померти своєю смертю, а голову йому ймовірно могли відгризти кабани чи собаки.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, «Ваші новини».

Як інформував «ЩЛ», у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили в понеділок, насправді голова не була відокремлена від тіла, на яке натрапили на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів