Злодії забруднили дизельним паливом річку на Львівщині

09:10 8 грудня 2016 р.

У магістральному продуктопроводі виявили несанкціоновану кримінальну врізку.

 У середу, 7 грудня о 08:45 оперативний черговий Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомив департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації про виявлення масляних плям райдужного кольору в річці Струга поблизу села Бучали в Городоцькому районі. А невдовзі було становлено, що 6 грудня о 16:25 неподалік села Переможне в Городоцькому районі невідомі скоїли несанкціоновану кримінальну врізку до труби магістральної лінії продуктопроводу державного підприємства «ПрикарпатЗахідтранс».

У результаті цього пошкодження стався розлив дизельного палива за межі охоронної зони ц незначна його кількість потрапили через грунтові води до річки Струга. Візуальним оглядом на річці були виявлені плями райдужного кольору діаметром від п’яти до 20 сантиметрів на відстані одна від одної 10-20 метрів.

Наразі аварію ліквідовано, продуктопровід працює в звичайному режимі. Забруднення навколишнього середовища немає. Про це повідомили сьогодні, 8 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів