Зі Стамбулу до Львова везуть контрабандою одяг-фальшивку

13:02 24 серпня 2021 р.

Фото до новини

Львівські митники вилучили товару на 1,1 млн гривень, який намагалися ввезти в Україну без декларування.

Громадянин України, який прибув у львівський аеропорт 23 серпня, а також двоє азербайджанців і громадянин Туреччини, які прилетіли рейсом «Львів-Стамбул» 22 серпня,  обрали для проходження митного контролю смугу «зелений коридор», чим засвідчили відсутність товарів для декларування і оподаткування. Про це повідомила Львівська митниця Держмитслужби, пише Dailylviv.com.  

Однак під час проведення митного контролю  працівники митного посту «Львів-аеропорт», спільно зі співробітниками УСБУ у Львівській області, виявили, у багажах подорожніх товари, обсяги яких перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Зокрема, пасажири  намагалися ввезти в Україну понад  500 одиниць одягу, частина якого, ймовірно, з підробленими логотипами відомих світових виробників.  

Щодо громадян митники склали протоколи за ст.471 (Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю) Митного кодексу України. Товар, орієнтовна вартість  якого 1,1 мільйона гривень, тимчасово вилучено. 

Невдовзі справу буде скеровано  до суду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів