Жінка вийшла заміж, щоб вивезти чоловіка за кордон

15:32 20 травня 2024 р.

Фото до новини

43-річна мешканка Київської області, інвалід третьої групи, підшукала військовозобов’язаного чоловіка, який мав намір незаконно виїхати за кордон та уклала з ним фіктивний шлюб.

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисницю, яка організувала незаконний  перетин кордону для свого фіктивного чоловіка

Встановлено, що за грошову винагороду у сумі п’ять тисяч доларів США підозрювана, 43-річна мешканка Київської області, інвалід третьої групи, підшукала військовозобов’язаного чоловіка, який мав намір незаконно виїхати за кордон та уклала з ним фіктивний шлюб.

Зловмисницю викрили оперативники управління міграційної поліції спільно з слідчими відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини, військовослужбовцями 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Таким чином підозрювана організувала своєму фіктивному чоловіку можливість виїхати за межі держави в умовах воєнного стану як особі, котра супроводжує у закордонній поїздці дружину з інвалідністю.
17 травня правоохоронці затримали жінку під час одержання нею коштів у сумі п’ять тисяч доларів США.

Затриманій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів