Завтра у Львові ще раз спробують виселити колишніх орендарів приміщення на вулиці Руській, 20

15:52 7 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 8 квітня відбудеться примусове виконання рішення суду про виселення ТзОВ «Горицвіт» з незаконно займаного приміщення комунальної власності.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову»:

«Відповідно до рішення Господарського суду Львівської області від 22.12.2014 року (справа № 914/2042/14), Галицький відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції 8 квітня 2015 року о 10:00 буде проводити примусове звільнення та повернення комунальній 1-й міській поліклініці Львова нежитлові приміщення, загальною площею 88,6 кв. м., які знаходяться на вулиці Руській, 20. Як раніше повідомляли в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, у частині приміщення вулиці Руській, 20 у Львові розташований спортивний зал ДЮСШ «Галеон», який є на балансі Комунальної 1-ї міської поліклініки.

У цьому спортивному залі проводять заняття із фехтування та гімнастики. Частина приміщення до 2009 року перебувала в оренді ТзОВ «Горицвіт», але опісля договір оренди з управлінням комунальної власності не продовжено.

Проте аптека відмовилася вивільняти приміщення та звернулася до суду про продовження даного договору. Відповідно до рішення Вищого господарського суду, договір оренди на це приміщення у аптеки мав би закінчитися ще у березні 2014 року, але навіть після цього терміну аптека і надалі розташована у даному приміщенні. 

Зважаючи на це, Львівська міська рада подала позов про виселення підприємця з незаконно займаного приміщення. Відтак, 28.01.2015 року ухвалою Львівського апеляційного господарського суду було залишено в силі рішення Господарського суду про вивільнення ТзОВ «Горицвіт» нежитлових приміщень на вулиці Руській, 20».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів