Заступника очільника Нацполіції Дмитра Тишлека відсторонили від виконання службових обовʼязків

20:36 28 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Заступника голови Національної поліції Дмитра Тишлека відсторонили від виконання службових обовʼязків.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко, пише DailyLviv.com.

Це стало наслідком журналістського розслідування команди Bihus.Info, яка встановила, що Тишлек користується нерухомістю та машиною родини, що має спільний бізнес з ростовським кримінальним авторитетом. Також дружина Тишлека має російський паспорт.

На ці новини Дмитро Тишлек сказав, що факти з його біографії «були викривлені», та ініціював розслідування щодо самого себе у ДБР. 

Сьогодні Ігор Клименко підтвердив звернення Тишлека до ДБР: «Кримінальне провадження вже триває». А до оголошення висновків Тишлека відсторонять від виконання службових обовʼязків, додав очільник МВС.

"Дмитро Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію. 

Кримінальне провадження вже триває.  Я особисто з нетерпінням очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі - неприпустимі. Особливо в час війни. 

Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення. 

А до отримання висновків слідства він буде відсторонений від виконання службових обовʼязків",- наголосив Клименко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів