Заступника начальника слідчого відділу прокуратури Львівщини затримано нетверезим за кермом (відео, оновлено)

18:35 27 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Активіст громадської організації «Дорожній контроль» Сергій Круглов повідомив у суботу про затриманння заступника начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області Андрія Осташевського, який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння.

Активіст громадської організації «Дорожній контроль» Сергій Круглов розповів сьогодні, 27 червня:

За участю Наталії Шелестак та Ігоря Зінкевича був затриманий заступник начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області Андрій Осташевський. Прокурор перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.

Їздити бухими за кермом – це звична справа для львівських прокурорів, адже «чарівна прокурорська ксіва» завжди забезпечує недоторканість перед інспекторами ДАІ. В цей раз не пощастило, бо про цей випадок дізналися активісти.

Разом з працівниками ДАІ, вони затримали нетверезого працівника прокуратури. Прокурор біля наркологічного центру робив спробу «спринтерсько забігу» та намагався втекти, але чпівробітники ДАІ вправно наздогнали його і доставили на огляд в наркологічний диспансер.

Пізніше працівник прокуратури відмовився виходити з кабінету і шестеро працівників міліції змушені були його виносити. Сподіваємось, що Громадська рада при прокуратурі, відреагує на цей випадок, та безпосередній керівник цього прокурора буде понижений в посаді».

Сергій Круглов написав це сьогодні, 27 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість на телеканалі «Еспресо.TV» розповіли в суботу:

«Минулої ночі знімальна група телеканалу «Еспресо» під час патрулювання з активістами громадського патруля «Варта-1» помітила автомобіль , який від‘їхав від одного львівського ресторану і почав порушувати правила дорожнього руху На прохання зупинитися  водій зробив спробу втекти, 

Порушника наздоганяли близько п’яти хвилин. Ним виявився заступник слідчого відділу Львівської обласної прокуратури Андрій Осташевський.

На допомогу активістам прийшли працівники ДАІ, які і допровадили водія до наркодиспансеру. Під час складання протоколу працівник прокуратури знову почав тікати.

Потім навідріз відмовився виходити з приміщення лабораторії. Відтак  шестеро працівників міліції змушені були винести Осташевського з приміщення. Експертиза підтвердила факт алкогольного сп’яніння». 

Про це повідомили сьогодні, 27 червня, на телеканалі «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів