За пропозицію хабара поліціянту у кабінеті нарколога потрапив на лаву підсудних, - прокуратура у Львові

11:11 6 травня 2021 р.

Фото умовне

Фото умовне

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 42-річного мешканця Дрогобича, якого обвинувачують у пропозиції надання працівнику поліції неправомірної вигоди (ч.1 ст.369 КК України).

31 березня цього року близько 1 години ночі водій «Ланоса» збив дорожній знак на вул. Виговського у Львові. Після чого вирішив втекти з місця події на таксі, однак небайдужі свідки викликали патрульних поліцейських, які затримали чоловіка і доправили його для освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Перебуваючи у кабінеті нарколога, він запропонував поліцейському неправомірну вигоду у розмірі 10 000 грн, а коли правоохоронець відмовився – «додав» ще 1000 доларів США.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ відділу поліції №3 ЛРУП ГУ НП у Львівській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 000 до 4 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 – 68000 грн) або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автомобіль зніс у Львові дорожній знак

Суд у Львові арештував автомобіль і рушниці директора з Пустомитів, затриманого на хабарі

Директор компанії вчинив чотири ДТП, побив працівників поліції та помочився на їхній автомобіль (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів