За пластикове вікно в історичній частині Львова відправлятимуть до суду

15:40 9 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: firstsocial.info

Як повідомила начальник юридичного відділу Галицької районної адміністрації Львова Оксана Яремко, на власників квартир, що проживають в історичній частині нашого міста й без дозволу адміністрації встановлять пластикове вікно, чекатиме позов до суду.

Начальник юридичного відділу Галицької РДА Львова Оксана Яремко повідомила під час прес-конференції, що на власників квартир, які проживають в історичній частині міста й встановлять без дозволу адміністрації пластикове вікно, чекатиме позов до суду. Вона також нагадала, що торік зі шести таких справ Галицька районна адміністрація виграла п’ять, а також анонсувала:

«Цього року стосовно подачі позовних заяв до суду ми плануємо підходити системно по будинках. Зараз ми опрацьовуємо матеріали, які подали ЛКП у лютому, і будемо подавати до суду». 

Інтернет-портал «Страйк», повідомляючи про це, також додає: «В соціальних мережах люди вже з обуренням згадують, як різні фірми та ресторани знищують фасади, замість вікон на нижніх поверхах проламують отвори для дверей і чиновники нічого чи то не можуть, чи то не хочуть робити, а коли якась людина встановить пластикове вікно, щоб не мерзнути взимку, її зразу тягнуть до суду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів