З 30-го березня сервісні центри МВС видаватимуть номерні знаки за місцем реєстрації або перереєстрації транспортного засобу

20:01 29 березня 2021 р.

Фото до новини

Якщо для реєстрації автомобіля до сервісного центру МВС у м. Львові звернеться громадянин з Тернополя чи Дніпра, то він отримає номерні знаки з літеросполуками Львівської області — ВС або НС.

Регіональний сервісний центр МВС ГСЦ у Львівський області інформує: Міністерство внутрішніх справ України прийняло наказ від 2 березня 2021 року № 166, який набуває чинності з моменту опублікування. Він встановлює єдині зразки державних номерних знаків транспортних засобів та вимоги до них. Зокрема, визначені правила застосування, типи і основні розміри державних номерних знаків, встановлені вимоги до інформаційного змісту і технічних характеристик.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Основним нововведенням, що запроваджується, є зміна визначення адміністративно-територіальної належності транспортного засобу, а саме не за місцем прописки власника, як було дотепер, а за місцем здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортного засобу.

«Раніше при реєстрації авто видавались номерні знаки того регіону, в якому зареєстроване місце проживання власника авто.  Відтепер, згідно з наказом МВС №166 від 2 березня 2021 р.,  номерні знаки присвоюють транспортному засобу з літеросполуками того регіону, у якому було надано послугу. Тобто, якщо для реєстрації автомобіля до сервісного центру МВС у м. Львові звернувся громадянин з Тернополя чи Дніпра, він отримає номерні знаки з літеросполуками Львівської області — ВС або НС. Така зміна суттєво спростить процес забезпечення сервісних центрів МВС номерними знаками, та знівелює фактор накопичення  номерних знаків з інших регіонів,  що у кінцевому результаті призведе до економії бюджетних коштів», - зазначив начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області Олександр Малашко.

З понеділка на Львівщині додадуть три місця відеофіксації на автошляхах (повний перелік)

У Львові позбавлений посвідчення водій вийшов з суду і...сів за кермо

На Львівщині багато водіїв ігнорують нові штрафи за порушення ПДР

На кордоні з Євросоюзом виявили вантажівку, яку шукав Інтерпол

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів