Янукович обговорював «зачистку» Євромайдану, – ЗМІ

16:23 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: argumentua.com

Остаточне рішення з цього приводу невідоме, але сам факт наради президента й керівників силових міністерств та відомств свідчить, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані Незалежності буде реалізовано з відома і схвалення глави держави.

За даними журналістів київської газети «Дзеркало тижня. Україна», у понеділок вранці в резиденції президента «Межигір'я» пройшла нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств, на якій обговорювали плани «введення ситуації у конституційне русло», що передбачають можливість зачистки Євромайдану і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, захоплених  мітингувальниками. Зокрема, в ній взяли участь керівники МВС, Управління держохорони, Генпрокуратури, а також прем'єр-міністр Микола Азаров і секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

Журналістам газети «Дзеркало тижня. Україна» не вдалося дізнатися про остаточне рішення, прийняте на цій нараді, проте вони зауважують, що сам факт її проведення свідчить про те, що будь-який подальший сценарій подій на Майдані буде реалізовано з відома і схвалення голови держави. Джерело столичного видання у МВС припустило, що «вироблення комплексу рішучих заходів щодо введення ситуації в конституційне русло найімовірніше буде відкладено до проведення круглого столу», про який «Щоденний Львів» інформував під заголовком «Янукович погодився на перемовини з опозицією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів