Взяли під варту неповнолітнього, який вчинив розбійний напад у Львові

12:07 25 серпня 2023 р.

Фото до новини

У серпні цього року, вночі, в одному з підземних переходів Львова підозрюваний напав на 68-річного чоловіка, який досі перебуває у комі.

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

За процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру неповнолітньому місцевому мешканцю за фактами розбою та закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15 - п. 6 ч. 2 ст.115 КК України).

За даними слідства, у серпні цього року, вночі, в одному з підземних переходів Львова підозрюваний напав на 68-річного чоловіка.

Неповнолітній та потерпілий познайомилися того ж дня. Згодом між ними трапився конфлікт, в ході якого нападник ударив руками по голові та обличчю потерпілого. Внаслідок побиття той впав на землю. Однак фігурант не зупинився на цьому і почав бити лежачого ногами по всьому тілу.

Вважаючи, що чоловік помер, нападник заволодів його барсеткою, де були телефон, документи, банківські картки, та втік з місця події.

Потерпілого знайшли перехожі під ранок та доправили його в лікарню. Наразі він перебуває у комі.

За клопотанням прокурора, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції №1 ЛРУП №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Охоронець підземного переходу поранив двох перехожих і убив одного

Побитий сином пенсіонер пішов помирати у ліс: не до доньки

На Львівщині затримали бандитів, які побили й пограбували пенсіонера

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів