Викривачів корупції у Львівській ОВА навчали правильно повідомляти про неї

19:30 25 листопада 2023 р.

Фото до новини

Під час навчання учасники семінару дізнались як здобути статус "викривача корупції" і що він дає.

Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com. Задля популяризації культури викривання корупції в обласній військовій адміністрації відбувся навчальний семінар. Тема навчання: «Викривачі корупції. Правовий статус «викривача» та розвиток інституту викривання в Україні».

Захід відвідали уповноважені особи із запобігання корупції, працівники районних державних адміністрацій, самостійних структурних підрозділів облдержадміністрації. Особливо зацікавленими даною тематикою виявилися стажери «Академії перших можливостей» ЛОДА, які мали змогу в межах стажування в адміністрації відвідати такий захід.

На семінарі присутніх ознайомили з останніми тенденціями розвитку інституту викривання в Україні, роз’яснили, хто такий «викривач», як правильно повідомляти про корупцію та чим відрізняються викривач від заявника або скаржника.

Також присутніх поінформували про канали повідомлень про корупцію в ОДА, порядок розгляду таких повідомлень та початок роботи Єдиного порталу повідомлень викривачів.

Мета навчання – популяризація інституту викривання в облдержадміністрації та формування культури повідомлення працівниками про корупційні правопорушення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів