Вибухотехніки й кінолог не знайшли в львівському супермаркеті «Фуршет» нічого небезпечного

17:28 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 9 лютого, о 13.38 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» на вулиці Зубрівській, 38.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що вибухотехніки й кінолог не знайшли супермаркеті «Фуршет» на вулиці Зубрівській, 38 нічого небезпечного. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 9 лютого, о 13.38 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» на вулиці Зубрівська, 38. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із супермаркету було виведено на безпечну відстань близько 100 осіб (з них 50 осіб персоналу та 50 відвідувачів). Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території.

Вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершили о 15.10. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів