Втікач від львівських патрульних ховався на дереві

11:30 7 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні отримали минулої ночі інформацію, що біля головного залізничного вокзалу Львова стався розбій.

Про це повідомили в середу, 7 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області. За словами заявника, троє чоловіків напали на нього й забрали $100 та 200 злотих.

Потерпілий розповів також, що в одного з них був пістолет, яким йому погрожували. Відтак, екіпажі патрульної поліції почали перевіряти територію навколо місця події та обстежувати прилеглі вулиці.

Один із патрульних виявив трьох чоловіків, які підходили по орієнтуванню. Коли вони побачили службовий автомобіль поліції, то почали втікати.

Одного з них наздогнали, ним виявився 31-річний мешканець іншої області. При собі у нього були гроші, які, ймовірно, належать потерпілому.

Інший екіпаж поліції продовжив пошуки ще двох зловмисників. Неподалік, на вулиці Городоцькій, патрульні побачили чоловіка, який виліз на дерево та спробував заховатися за гілками. Його попросили злізти.

27-річний громадянин іншої області підходив під опис, який надав заявник. Згодом, патрульні виявили третього втікача – 24-річного мешканця Львівської області.

Один зі затриманих виявився в розшуку за шахрайство. Потерпілий впізнав всіх трьох та підтвердив, що саме вони напали на нього. Справу передали слідчим Залізничного відділу поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів