Втікач від патрульних таранив у Львові електроопору

13:25 10 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Інспектори наздогнали п’яного водія на городі.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли в п’ятницю, 10 березня, що сьогодні близько треьої години ночі її інспектори зауважили на вулиці Миколайчука, що водій автомобіля «Ford Focus» пришвидшив рух і поїхав на червоне світло світлофора на перетині з вулицею Мазепи. Екіпаж увімкнув червоні проблискові маячки, сирену і через гучномовець зверталися до водія з вимогою про зупинку.

Патрульні не припинили переслідування і вже неподалік побачили іскри на електроопорах. Втікач від нихне впорався з керуванням і в‘їхав в електроопору, збив дорожній знак, пошкодив огорожу приватного будинку, вибіг з автомобіля і спробував втекти, однак патрульні наздогнали його на городі неподалік.

Щойно за кілька хвилин він оговтався і зрозумів, що накоїв. Патрульні розбудили власників огорожі, які вирішують – чи писати заяву про пошкодження майна.

Водій перебував у сильному стані алкогольного сп‘яніння і ледь тримався на ногах, однак при свідках відмовився проходити перевірку. 

Про це повідомили сьогодні, 10 березня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів