Водій завдав у Львові патрульному ударів ногою й кулаком

09:00 27 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Патрульні затримали водія «Chevrolet Evanda», який не погодився зі штрафом.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли про інцидент на автодорозі неподалік Пустомитів: «Екіпаж патрульної поліції зауважив, що водій «Chevrolet Evanda» порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи. За результатами розгляду справи про адміністративне правопорушення, на водія винесли постанову».

«Проте, чоловік відмовився отримати копію постанови та повідомив, що оскаржить її. Після цього патрульні повідомили, що копія надійде йому на пошту та повернулися в службовий автомобіль, щоб прямувати на патрулювання. 50-річний порушник почав агресивно себе поводити та заблокував транспортний засіб поліції, вставши за ним», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Попереду стояв автомобіль порушника, тому інспектори не могли виїхати. На місце події прибула група людей, які, ймовірно, були знайомі з чоловіком. Патрульні вийшли з автомобіля та попросили особу відійти, щоб вони могли виїхати. Однак водій не реагував, почав висловлюватися ненормативною лексикою та продовжив блокувати автомобіль», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Раптом чоловік завдав одному з патрульних удару ногою в пахову зону та удару кулаком в груди. Нападника затримали та застосували до нього кайданки. Порушника доставили до Пустомитівського відділу поліції, куди також викликали і швидку. Після огляду поліцейського, лікар скерував його у травматологічне відділення, де поставили діагноз – забій грудної клітки та забій м’яких тканин в області паху», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

«Порушника передали слідчим, які відкрили за фактом події кримінальне провадження. Попередня кваліфікація – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів