Водій вкусив у Львові патрульного

09:45 29 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні наздогнали у Львові водія, який ледь не проковтнув свої права.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрулюючи проспект Чорновола, екіпаж помітив автомобіль «BMW 320», водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» й здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною. Автомобіль зупинили й водій, одразу визнавши своє порушення, передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки».

«Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані. Командир взводу почав перевіряти через чергову частину – чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати. В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Чоловік почав давитися й задихатися. Інспектори спробували дістати посвідчення з роту, однак водій вкусив патрульного за палець. Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку. Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув. Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності – різнились категорії, а на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні. Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів