Водій «Рено» смертельно травмував на Львівщині жінку

14:55 21 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

42-річна жителька Сколівського району померла в лікарні від травм, отриманих унаслідок наїзду автомобіля.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в неділю: «19-річний водій автомобіля «Рено Трафік» зі Сколівського району виїхав сьогодні, 21 липня, близько 6.50 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Козьова в Сколівському районі за межі проїзної частини дороги на зупинку, де скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся».

«42-річну мешканку Сколівського району та двох її доньок віком 12 та 14 років із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Не зважаючи на зусилля медиків, жінка померла, діагнози дітей уточнюються», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів