Водій легковика стріляв під час конфлікту на Львівщині

10:32 17 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ligasporta.com.ua

Один з учасників конфлікту в Самборі здійснив два постріли у повітря.

Про це повідомили у вівторок, 17 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «16 вересня в Самбірський відділ поліції звернувся 27-річний мешканець райцентру, котрий повідомив, що близько другої години ночі у нього виник у Самборі конфлікт з невідомим чоловіком, котрий при цьому здійснив кілька пострілів у повітря з невідомої зброї. На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група».

«Як з’ясували правоохоронці, конфлікт між заявником та 32-річний мешканцем одного з сіл району виник через ДТП – незначне зіткнення їх автомобілів «Тойота» та «БМВ». Під час з’ясовування стосунків чоловіки вчинили шарпанину, а старший із них здійснив два постріли у повітря із зброї, схожої на шумовий (стартовий) пістолет», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Предмет, схожий на шумовий пістолет «Екол», вилучили та скерували на експертне дослідження», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів